Malon és Zazie

Malon des Trois Petits Diables

Malont több, mint két éve néztem ki Zazie-nak. Elbűvölt a megjelenése, a kiállása. Ha létezik Antonio Banderas-nak kutya hasonmása, akkor ő az. 😀 Azon nyomban jeleztem is a gazdájának, Sandrine-nak, hogy egyszer majd ő lesz Zazie vőlegénye, de Sandrine persze nem vette komolyan a kijelentésemet… 🙂

Aztán, mikor Franciaországban rendezték az IHF Nyomkövető Világbajnokságot, személyesen is találkoztunk, és Malon sármja rabul ejtett. Egy végtelenül nyugodt, kedves, magabiztos és gyönyörű kutyával volt alkalmam megismerkedni.

Persze, 2020-ban közbeszólt a pandémia, de idén június végén szerencsésen álltak a csillagok: Zazie tüzelt, kisebb korlátozásokkal utazni is lehetett, így mikor eljött a pillanat, autóba pattantunk, és meg sem álltunk Franciaországig. (Minden barátom arra a következtetésre jutott, hogy nem vagyok normális – de hát ezt eddig is tudtuk. Vagy legalábbis azt, hogy, ha valamit egyszer a fejembe veszek, annak úgy is kell lennie.)

Még el sem foglaltam a szállodai szobámat, előbb Sandrine-ékat kerestük fel, és nem volt hiábavaló: Malon és Zazie azonnal szerelembe estek, kifejezetten kölcsönös volt a szimpátia. Játszottak, évődtek, jól érezték magukat egymás társaságában. Mi pedig Sandrine-nal meg is állapítottuk, hogy fantasztikusan összeillenek.

És, a szerdai ultrahang eredményei alapján úgy tűnik, a szerelem sok kis gyönyörű hovawart-babát hoz majd nekünk augusztus végén. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük